Purmerends Museum en VVV | Museumwinkel weer tijdelijk gesloten

15 december 2020
Vanwege de nieuwe aangescherpte maatregelen zullen zowel het Purmerends Museum als de VVV|Museumwinkel nog tot en met 2 maart de deuren sluiten.
We vinden dit erg jammer en denken dat wij als musea in Nederland bij uitstek een veilige omgeving voor bezoekers kunnen leveren. Desalniettemin hebben we begrip voor de genomen strenge en tijdelijke maatregelen om zo te zorgen dat we als stad en land op langere termijn het aantal besmettingen flink kunnen terugbrengen en we weer zo goed als het kan ons normale leven kunnen gaan oppakken.

Dit alles heeft ook consequenties voor onze tentoonstellingen en activiteiten. De aankomende tentoonstelling over de schoolplaten van J. Muusses was al gereed. De nieuwe tentoonstelling over vier decennia Beeldende Kunstenaarsregeling 'Keramiek uit de Rijkscollectie' zal nu in plaats van op 19 december de deuren voor het publiek openen op 3 maart 2021.
Helaas gaan ook alle andere activiteiten in de komende weken niet door, zoals lezingen, taxatiedagen en andere evenementen.

We wensen iedereen veel sterkte in de komende tijd. Hou vol, blijf gezond, hou contact met elkaar en met anderen en steun diegenen die het wellicht extra moeilijk hebben. En natuurlijk vast een heel goed en gezond nieuwjaar!

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.