Purmerends Museum weer tijdelijk gesloten

04 november 2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen zal ook het Purmerends Museum helaas vanaf donderdag 5 november tot in ieder geval woensdag 18 november de deuren sluiten.
We vinden dit natuurlijk erg jammer en denken dat wij als musea in Nederland bij uitstek een veilige omgeving voor bezoekers kunnen leveren. Desalniettemin hebben we begrip voor de genomen strenge en tijdelijke maatregelen om zo te zorgen dat we als stad en land op langere termijn het aantal besmettingen flink kunnen terugbrengen en we weer zo goed als het kan ons normale leven kunnen gaan oppakken.
Dit alles heeft ook consequenties voor onze tentoonstellingen en activiteiten. De aankomende tentoonstelling over de schoolplaten van J. Muusses is al gereed, maar zal nu gelijk openen met de heropening van het museum - naar we hopen op donderdag 19 november. De eerstvolgende kunstlezing zal ook geen doorgang vinden; er wordt naar een online oplossing gezocht.
Vooralsnog blijft de VVV | Museumwinkel nog open. De locatie is vanaf donderdag alleen nog maar bereikbaar via de ingang aan de Peperstraat 35 en in eerste instantie slechts open van dinsdag tot en met zaterdag en dus zondag gesloten.
We wensen iedereen veel sterkte in de komende tijd. Hou vol, blijf gezond, hou contact met elkaar en met anderen en steun diegenen die het wellicht extra moeilijk hebben.

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.